Drømmer du om at være selvstændig?

Har du nogensinde drømt om at være selvstændig eller eje dit eget selskab? Det er du ikke alene om. I Danmark har vi nogle af de bedste forhold for virksomhedsejere, og flere og flere tør tage springet som iværksættere og starte deres egen virksomhed. Du har også muligheden for at starte din egen virksomhed, og vi er med til at hjælpe dig hele vejen.

Det er en stor beslutning at tage, når man har bestemt sig for at oprette et selskab. Der kan ligge mange overvejelser bag selve ideen til virksomheden eller selskabet, og så gælder det også om at have økonomien i orden for at stifte et selskab og få registreret sin virksomhed med CVR-nummer.

Men inden du begynder at indskyde startkapital i et nyt selskab, skal du først og fremmest overveje hvilken type virksomhed du ønsker at drive. Der findes nemlig mange muligheder, og hver af disse har deres fordele og ulemper. Det handler om at vælge den virksomhedsform, der passer dig, din ide og din virksomhed bedst. Du kan for eksempel vælge, om du vil hæfte personligt og ubegrænset, eller om du ønsker oprettelse af selskab med begrænset ansvar for den videre drift. Det drejer sig for eksempel som anpartsselskaber og aktieselskaber, hvor du kun har risiko for at miste den kapital, som du har indskudt. Men opretter du en enkeltmandsvirksomhed, altså dit eget selvstændige firma, så hæfter du personligt for det. Fordelen her er dog, at der ikke er noget krav om en bestemt virksomhedskapitel ved selskabets oprettelse.

Der findes altså både enkeltmandsvirksomheder og virksomheder ejet af flere, som for eksempel anpartsselskaber, iværksætterselskaber og aktieselskaber. Sidstnævnte kaldes også for kapitalselskaber, og der er stor forskel på, hvad kravet for kapital er for de enkelte virksomheder.

Det kan virke lidt vanskeligt at finde rundt i de mange virksomhedstyper, og ikke mindst udpege det, der passer bedst til netop din virksomhedsidé. Men det er heldigvis ikke umuligt at få overblikket og hjælpen til at stifte et selskab med rådgivningen fra vores specialiserede team af advokater, der har arbejdet med stiftelsen af selskaber i årevis, og råder over mange års erfaring over selskabsret og virksomhedsdrift. Vi hjælper dig også med at oprette selskabet, når du har overvejet og besluttet dig for hvilken virksomhedstype du ønsker at oprette. Derefter kan vi tilbyde en komplet stiftelse af selskabet og indberette registreringen til Erhvervsstyrelsen. Det tager ikke mere end 2 dage før end at du står med slutproduktet i hånden: et nyoprettet selskab og et CVR-nummer. Det har aldrig været mere enkelt eller effektivt at oprette et selskab, men der er stadig mange lovmæssige pligter og krav, som skal opfyldes før, under og efter oprettelsen af et selskab. Alt dette hjælper vi med, og vores ekspertteam af advokater og jurister står klar både på telefon og mail, når du har et spørgsmål eller mangler gode råd. Vi tilbyder en personlig og skræddersyet service, som vil dig og dit selskab det bedste. Hos os kan du få overblik over hvilke rettigheder du har, rådgivning indenfor oprettelse eller salg af selskab, og meget, meget mere. Du kan finde vores kontaktoplysninger her på hjemmesiden, og vi sidder klar på både mail og telefon til at give dig en hjælpende hånd. Du er altid velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *