Få hjælp til at komme bedst muligt gennem insolvens og rekonstruktion

InsolvensBåde din virksomhed og du selv kan komme i så store økonomiske problemer, at der ikke er nogen vej uden om at blive erklæret insolvent. I det tilfælde er det dog vigtigt, at du ikke bare lader stå til og lægger dig fladt ned over, at det ikke gik så godt, som du havde håbet. I stedet bør du kontakte en god advokat, der kan hjælpe dig med at få redt alle trådene ud, så du eller din virksomhed kommer så godt ud af forløbet som muligt.

Der er en lang række ting, som en god advokat med speciale i insolvens og rekonstruktion kan hjælpe dig med. Det er for eksempel at inddrive tilgodehavender hos tidligere kunder eller lignende, så du får så mange penge som muligt til at betale din gæld med. Det kan være med til at gøre, at du kommer til at være markant bedre stillet, end du regnede.

Vælg et advokatfirma med et team af specialister

Når du skal finde et advokatfirma, der kan hjælpe dig med at få løst din økonomiske situation, er det en god ide, at du vælger et firma, der har nogle dygtige specialister på området. Det kunne for eksempel være advokatfirmaet TVC, der har en række afdelinger rundt om i landet. Deres princip er, at alle deres medarbejdere skal være specialister indenfor deres område. Det gør, at den advokat, du får, har et stort kendskab til området og er opdateret på den seneste lovgivning.

Din advokat kan hjælpe dig med at inddrive penge, som andre måtte skylde dig eller din virksomhed. Derudover kan han eller hun også hjælpe dig med at få gældssanering eller gældsordninger, hvis du som privat person har fået så stor en gæld, at du ikke selv kan betale den.

Vigtigt at få en ordentlig ordning til virksomheden

Hvis din virksomhed bliver insolvent, kan der være mange forskellige mulige udfald af situationen. De behøver ikke alle sammen ende med, at du lukker virksomheden. Hvis din virksomhed har oplevet en krise, hvor I en periode ikke har kunnet betale jeres kreditorer, hvad I skylder dem, men at det er rimeligt at antage, at virksomheden kan komme på fode igen, er det vigtigt at få lavet en rekonstruering eller en omstrukturering af jeres gæld. Det kan være med til at redde virksomheden.

Det kan også være relevant at se på, om din virksomhed kan gøre brug af en akkordordning. Sådan en kan din advokat sørge for at lave til dig, hvis der er nogle sunde elementer i din virksomhed, der godt kan drives videre, men hvis virksomheden som sådan ikke har mulighed for at betale sin gæld.

Det kan selvfølgelig også være, at din virksomhed slet ikke står til at redde. I det tilfælde er der ikke andet for end at erklære din virksomhed konkurs. En god advokat kan være med til at sikre, at ejere, medarbejdere og kreditorer kommer ud af det på en god måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *