Planet of the Apes Online er en abeskøn maskine!

Planet of the Apes har de seneste år fået helt nyt liv med en ny trilogi af film, der har vist sig at være kæmpe biografsucceser. Den succes har NetEnt valgt at kapitalisere på, med deres nye maskine Planet of the Apes Online. Maskinen giver et fantastisk grafisk indtryk, og med masse bonusfunktioner, 10 spilbare hjul og 40 betalingslinjer er der masser at tage fat i. Hvis du er fan af den nylige filmtrilogi, så er der lidt ekstra sjov i de mange forskellige videoklip, som man får at se, hvis man rammer de rigtige symboler. Desuden er der mange referencer som ”Rise bonus”, og ”Dawn bonus”, tydelige referencer til filmene Rise of the Planet of the Apes og Dawn of the Planet of the Apes.

Hos mange online casinoer skal man i dag downloade deres software for at spille på de hyggelige spillemaskiner, men sådan er det heldigvis ikke med Planet of the Apes Online. Planet of the Apes Online kan man spille direkte i sin browser. Det er altså underordnet om man bruger Internet Explorer, Google Chrome eller en helt tredje, det vil være muligt at spille Planet of the Apes Online fra dem alle.

Hvilke symboler findes der i Planet of the Apes Online?

Ligesom med bonusserne er der også i symbolerne referencer til filmene. Det højest udbetalende symbol, jackpot symbolet kan man kalde det, er på Planet of the Apes Online maskinen et symbol kaldet Caesar. Caesar er hovedpersonen, eller aben om man vil, i filmene, og findes i to udgaver alt efter om symbolet er en del af ”rise” eller ”dawn”. Dette symbol udbetaler 600 gange din indsats på maskinen, men kræver så til gengæld også, at man rammer symbolet 10 gange fordelt på de hele 40 spillelinjer. Det vil altså give en gevinst på hele 125.000 kr. hvis man satser 200 kr.

Af andre symboler på Planet of the Apes Online er der blandt andet Koba, og en samling af karaktererne fra filmene, herunder Caroline, Hunsiker, Rodman, Dreyfus, Finney og Ellie. Koba udbetaler en bonus på 400 gange din indsats. Imens udbetaler Caroline, Hunsiker, Rodman, Dreyfus, Finney og Ellie en pæn bonus på 180 gange din indsats på de spilbare linjer. Endvidere kan man være heldig at finde wild, scatter og freespin symboler kendt fra andre populære spil.

Non-stop action på Planet of the Apes Online

Kan du bare ikke få nok action på Planet of the Apes Online er det muligt at slå autospil til. Autospil gør, at man slipper for at trykke på spin hver gang spinnet er forbi, så man bare kan læne sig tilbage i sofaen og se pengene stryge ind på kontoen. Autospin slår dog automatisk fra, hvis man er så heldig at ramme en bonus eller bare ramme en vindende kombination. Man går derfor ikke glip af den action og hjertepumpen man føler, når symbolerne flasker sig som ønsket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *